zaterdag 5 januari 2013

Begin van een nieuw jaar

Iedereen die dit leest wens ik een heel mooi 2013 toe!

Hoop dat iedereen een leuke decembermaand gehad heeft en zin heeft in dit nieuwe jaar. Ik ben (eigenlijk) niet van de goede voornemens, maar wanneer ik aan zo'n 'maagdelijk' nieuw jaar begin, kan ik het toch niet laten om wat dingen op een rijtje te zetten....
Wees niet bang: dat ga ik hier niet doen, want mijn rijtjes kunnen vrij lang zijn ;-)

En dan eerst even dit voordat er naar gevraagd gaat worden: mijn gehaakte quilt is nog NIET af! Heb best veel gehaakt de afgelopen decembermaand, maar in een maand waarin zoveel andere zaken de aandacht vragen blijft er toch minder handwerktijd over. Niet echt erg, want het waren allemaal leuke andere dingen!
Ik haak stug door en heb de streefdatum gewoon een maand opgeschoven. Naar eind januari dus!

En dan de reden van dit blogje vandaag: gisteren kreeg ik een envelop uit Australiƫ met de hexablommen van de decemberswap van de Inchy Hexagon Flower Swap. Hij kwam van Joanne Fordham en ze deed er ook nog een zakje voorgestanste hexagonnetjes bij. Komen altijd goed van pas. Thanks Joanne!


Zelf loop ik aardig achter met mijn verplichtingen voor deze swap (shame on me!!), dus je raadt natuurlijk al wat er ook op mijn lijstje kwam te staan: hexablommen maken en versturen naar de mij toegewezen adressen voor deze ruil. Komt goed. Ben hard bezig en de eerste twee enveloppen gaan morgen of maandag op de post.
Januari wordt voor mij echt een maand van schoon schip maken.... en met een schone lei verder gaan....

1 opmerking:

Hennie zei

De beste wensen voor jou en allen die je lief zijn.
Mooie bloemetjes heb je gekregen uit Australiƫ ! ! !
Ik blijf je in de gaten houden.

Fijn weekend Hennie.