maandag 19 november 2012

Kol, Coasters en Summer Garden grannies

De herfstkol is klaar, uitgeprobeerd en goedgekeurd! De foto is een beetje donker helaas, maar met flitslicht werd de foto ook niet mooier, dus dan maar zo ;-)


Over de poncho van grannies met dat andere garen valt nog niets te melden, omdat ik daar nog niet mee verder gegaan ben. Wilde graag iets haken met de Catania die ik op de Kreadoe kocht en heb mezelf even "uitgeleefd" met een paar onderzetters, waarvan ik het patroon HIER vond. Eerst maakte ik een behoorlijk bonte, maar deze drie zijn een beetje aangepast aan de kleuren van ons interieur,wel zo rustig. Hoewel.... rustig?


Ik heb nog een paar leuke haakprojectjes achter de hand (hartjes, ballen), maar eerst de quilt-in-de-maak van de summer garden grannies opgepakt en stevig aan het haken geslagen!


Het patroon van dit blok zag ik een paar jaar geleden (!) bij Attic 24 en ben toen bijna direct begonnen. Zie ook HIER. Ik ben supergoed als het gaat om het beginnen van een nieuw project. In dingen afmaken scoor ik helaas vaak een onvoldoende.... Heb mezelf beloofd dat deze vóór het eind van het jaar af is!


7 opmerkingen:

CreAlyt zei

Ik vind de col echt super mooi geworden. Ik hou hem in het hoofd voor als ik eens een haakproject wil (maar ik heb daarvoor meer ideeën :-))
Leuk hè, dat blokken haken.
Ik vraag het in december, hoever hij is!!
Mijn ene bestelling is weg en zeer enthousiast ontvangen. Voor de tweede de laatste loodjes. Maar ook tussendoor 5 december klusjes. Bij jou ook?
Groetjes.

CreAlyt zei

Hé, een andere naam! Heb je dat voor mij gedaan? :-)

Jora zei

Andere naam? Ik niet snap niet....
Zit hier echt met vraagtekentjes in mijn ogen, dus hoop dat je me snel uit de droom helpt!

Jora zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
CreAlyt zei

Waar is je naam "van alles een beetje" gebleven. Staat nog wel op mijn weblog bij blogs die ik volg, maar hier zie ik hem niet. Of ben ik scheel :-)

Janet zei

je col is mooi geworden, leuk om 'em in een andere kleur te zien!! Ik heb hem in de originele kleur gemaakt. Vandaag heb ik een patroon besteld voor een poncho!maar die ga ik breien, ben benieuwd. Succes met je granny poncho!

Annelein zei

Leuk die col hè? Een vriendin haakt hem in de originele wol. Erg mooi.

Maar jou kleuren zijn ook prachtig. En dat gewoon van een bolletje van de wibra?

'k Ga daar snel weer eens rondneuzen.

Fijne dag, Willeke