donderdag 26 januari 2012

Weer nieuwe stofjes

Een paar logjes terug schreef ik al dat DD ook aangestoken is door het quiltvirus en nu dus regelmatig stofjes nodig heeft. Zo ook vandaag: "Mam, ik ga vanmiddag naar Westendorp (klik) Ga je mee?" Zoiets hoeft ze geen twee keer te vragen; natuurlijk ga ik mee! Zij happy met haar nieuwe lapjes en ik met de stofjes die ik er voor mijn hexablommenkleed bijkocht:


En omdat je nooit teveel lapjes in voorraad kunt hebben en ik deze twee ook wel erg mooi vond en omdat ik erg weinig stofjes met groentinten in de kast heb liggen, nam ik deze twee ook maar mee:


Maar als je dan denkt dat ik vanavond aan het hexjes knippen en aan elkaar zetten was, zit je ernaast, want wat ik gisteren al voelde aankomen lijkt door te zetten: de zin om poppenkleertjes te maken keert terug! Vanmorgen weer voor Barbie achter de naaimachine gezeten en vanavond op de bank lekker zitten breien aan een vestje dat al een hele poos half af in een la lag.
Voor de poppenkleertjes heb ik een apart weblog: Jora Poppenmode, dus als je er belangstelling voor hebt, kun je daar een beetje volgen hoe ik met die kleine kleertjes bezig ben.

Zo, het is mooi geweest voor vandaag. Ik kruip mijn bed in; eerst nog een poosje lezen en daarna lekker slapen.... Welterusten!


4 opmerkingen:

Janet zei

OH wat heerlijk een dochter die ook quilt! Lijkt me helemaal het einde. En ja stofjes heb je nooooit genoeg toch. mooie stofjes heb je kocht.
groetjes janet

CreAlyt zei

YES! It's back!
Ik ben met een poncho van jouw patroon bezig :-)

Marcha zei

Hallo Joke,

Ik probeer net de gegevens van de Charm Club naar je te sturen, maar ik krijg je mail terug van KPN. Waarschijnlijk te maken met dat KPN akkefietje eerder deze week. Zou je mij aub een mail kunnen sturen vanaf wellicht een ander email adres waar ik dan alsnog de mail naar je toe kan sturen!? Dank je hartelijk!

P.s. OOooohhh wat een heerlijk blog heb je. Prachtige werkjes en stofjes!

Ulla's Quilt World zei

Your quilts/crafts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world!
www.quiltworld2.blogspot.com
Hugs, Ulla (from Finland)