dinsdag 24 januari 2012

keuzestress?

Twee huisjes erbij. Ik bouw gewoon zachtjes door... (De elf huisjes die ik tot nu toe gebouwd heb, kun je bekijken onder het tabblad "scraphuisjes").  Ik vind het zó leuk om op de diverse blogs te zien hoe iedereen zijn eigen touch aan de huisjes geeft. Ik zie huisjes in één kleur, huisjes van antieke stofjes, huisjes met felgekleurde stofjes, zag bij Rena een prachtig quiltje met winterse huisjes. En dan die verschillende keuzes voor de sashings: geweldig om te zien wat alleen al een andere kleurkeuze voor het totaalplaatje doet. Wauw, Jeanneke wat heb je aangericht?

Naast de huisjes zijn er ook nog steeds de hexagonbloemen. Zowel mijn eigen bloemen als de bloemen die gemaakt worden voor de Inchie Hexagon Flower Swap. Ik was wat achter en heb dat gisteren netjes helemaal bijgewerkt: drie envelopppen de deur uit; 2 naar Australië en 1 naar Canada.


Gisteravond tijdens het kijken naar "Beatrix, Oranje onder vuur" nog een paar blommen aan mijn eigen lap zitten prikken, maar daar komt een andere keer wel weer een plaatje van....


Niet iedereen weet misschien dat het maken van Barbiekleertjes óók een van mijn hobbies is. De laatste tijd heb/had ik een stevige poppenkleertjesmakendip, maar het lijkt alsof het weer begint te kriebelen. Heb gisteren eindelijk weer eens iets op dat gebied opgepakt en afgemaakt: 2 setjes voor de kleintjes.
Ooohhh, zoveel leuke dingen om te doen dat alleen het keuzes maken al een bezigheid op zich is....
En dan "moet" er uiteraard ook nog gelezen worden! "Het familieportret" is uit; aanrader!! Nu ben ik "De onzichtbare echtgenote" van Leif Davidsen aan het lezen. Ik las ooit van hem "De vrouw op de foto" en dat boek las ik in één ruk uit, vandaar dat ik deze titel uit de bieb meenam toen ik hem zag staan. Ik weet nog niet of deze me net zo gaat boeien. We zullen het merken.

4 opmerkingen:

CreAlyt zei

Laat die dip maar een beetje sudderen. Het kan niet anders of die kleertjes-kriebels komen bij jou langzaam wel weer terug. Je bent ook met zoveel andere leuke dingen bezig en een dag heeft maar 24 uur.
Ik zie je mail wel komen. Groetjes

Janet zei

sjonge wat ben jij productief zeg, en huisjes en hexjes en barbiekleertjes!! en zo leuk allemaal.
groetjes janet

sloeber zei

Das Haus ist wunderschön mit den warmen Farben! Und ich bewundere alle, die sie mit der Hand nähen!
Eine nette Woche, servus,
sloeber

Diamant zei

I recognize the pink and blue hexies at the right hand side of the photo as they arrived in my Australian letter box today. Many thanks, they are lovely.