zondag 1 januari 2012

Huisjes gebouwd

Iedereen die dit leest wens ik een heel gelukkig 2012. Je hebt niet alles in eigen hand, maar wel veel, dus: Maak er een mooi jaar van!

En tja, ik kan niet op mijn eigenlijke weblog (http://www.jora.punt.nl/) komen, dus daarom dit eerste logje van het nieuwe jaar maar even hier. Weinig mensen die mijn blog lezen, zullen de weg hiernaartoe weten te vinden, maar toch..

Het huisjesbouwen is begonnen! Was eigenlijk bij velen al begonnen, maar vanaf vandaag "mogen" we onze huisjes ook laten zien. Ik denk niet dat ik dagelijks een huisje ga showen, maar regelmatig een update geef.
Maar voor deze eerste dag van het nieuwe jaar, die tevens de eerste dag van een nieuwe uitdaging is, heb ik natuurlijk wel een huisje. Een kersthuisje:


Op de aparte pagina "Mijn huisjes"  (KLIK) kun je volgen hoever ik met mijn huisjes ben.

8 opmerkingen:

Annemieke Price-Talen zei

Wat leuk zo`n huisjes pagina. Mooie kleurtjes gebruik je .

chrisi zei

toll schon 4genäht, sieht toll aus

chrisi zei

toll schon 4genäht, sieht toll aus

Inge zei

Wat een leuk huisje heb je gemaakt. Zo'n huisjes pagina is erg gaaf. Je hebt al mooie exemplaren om te laten zien. Ik ga ook niet elke dag updaten, net als jij ook alleen maar als er zich nog andere dingen voordoen of als ik er een paar tegelijk kan laten zien. En elke dag een huisje? Ik probeer het, of het gaat lukken? Ik zie wel.

Groetjes,
Inge

Michal Erika zei

I like the page you made just for your houses. What a great idea! I will try to makeone also. Heres to a very quilty new year!

mieke zei

En mooi huisje heb je gemaakt.
En je hebt een hele mooie kleindochter.

Cattinka zei

Your houses are so cute, it is fun to come and see what you have created.
See you again soon.
KATRIN W.

Saskia zei

Hoi Jora,

Bedankt voor je berichtje. Je hebt ook een schattig huisje gemaakt. Veel succes met de bouw van de andere 365 huisjes.

Groetjes en een creatief en goed 2012 gewenst!
Saskia