zaterdag 21 januari 2012

blokken en sokken

Jesses, wat een prutweer vandaag! Gisteren zag ik notabene de eerste twee krokusjes in de tuin en graag had ik ze even op de foto gezet om dit record (voor mijn tuintje althans) te showen, maar echt aanlokkelijk was dit idee vandaag niet, dus dat heb ik nog maar even voor me uit geschoven. In de hoop dat de krokussen deze barre tijden overleven....

Geen foto van een krokus dus, maar wel is mijn derde blok voor het lentequiltje klaar. Dit keer mogen de blokken die inmiddels af zijn met z'n drieën tegelijk op de foto:


Geeft al een leuke indruk hoe het kan gaan worden he? Waarschijnlijk blijf ik het basispatroon wel volgen en worden het dus 3x3=9 blokken in totaal. Morgen blok nummer vier voorbereiden. Leuk!

Verder heb ik gisteravond, tijdens het kijken naar een film, de laatste hand gelegd aan een paar sokken. Die blijf ik breien; het is zo'n heerlijk werkje om achter de hand te hebben. De kleur wordt op de foto niet goed weergegeven, want in werkelijkheid zijn ze meer turquoise.
Helaas nog geen nieuwe foto's van het huisjes-bouwen-gebeuren. Vandaag wel weer een huisje in elkaar gezet en begonnen met de bouw van een volgende. Dus: volgende keer laat ik weer wat huisjes zien!

En nu naar de koffie...

3 opmerkingen:

conny's quilts zei

Heerlijk zo'n lente achtig project met dit weer, dat brengt de zon een beetje terug!

CreAlyt zei

Ik vind je tulpen zo mooi!!
Lekkere warme sokken , die bij dit weer passen.
Ik heb vandaag een boa gebreid (Barbieformaat natuurlijk). Gauw te zien op mijn weblog.
Groetjes, Alyt

Rena zei

Your spring flowers are just beautiful !Love them all

Hugs
Rena