zaterdag 7 februari 2009

Klosjes + klosjes = meer klosjes

Deze week toch weer 15 klosjes erbij kunnen maken en dat brengt mijn klosjestotaal voor vandaag op:


Leuk om te zien dat ik zo ongemerkt toch al een klein quiltje bij elkaar geklost heb. Nog steeds gebruik ik als lichte kleur telkens hetzelfde stofje. Eerst was ik bang dat daardoor het totaalplaatje misschien een beetje saai zou worden, maar volgens mij valt dat wel mee? Of zal ik toch voor de levendigheid één of meer andere achtergrondstofjes erbij gaan gebruiken?

Verder valt er op "lapjesgebied" niet veel te melden deze week. Géén SBS-blok gemaakt, nog geen huisje erbij, nog niet verder gegaan met mijn tafellopertje.
Wèl beziggeweest met het (zit)kussenhoesje voor een klein houten bankje op de speelzaal. Inmiddels ook een mooi stukje schuimrubber gehaald bij de meubelstoffeerder, dus ik hoop vandaag of morgen dit projectje af te ronden.

Omdat ik nog veel meer van die rode vierkanten geknipt heb liggen, maak ik misschien ook nog wel wat kussentjes voor in de leeshoek.... Gezellig toch?

Nou, we zijn weer bijgepraat op mijn klossenfront; nu ga ik mijn rondje langs de andere klosjes maken. Ook benieuwd? Je kunt ze vinden via het rijtje links in het menu.

Fijn weekend! Joke